Εβίτα Σιατίτσα

Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc

Διεύθυνση
2316 016 077 info@nutrizin.gr 698 156 0024 evitasiatitsa_diaitologos Nutrizin
Insagram

Υπηρεσίες

  -  Προγράμματα διατροφής για παιδιά

Για τους μικρούς μου φίλους που χρειάζονται διατροφική παρακολούθηση προκειμένου να βελτιώσουν το βάρος τους ακολουθώ μία διαφορετική προσέγγιση.

Ξεκινώντας τη σταδιοδρομία μου σαν διαιτολόγος είχα την τύχη και χαρά να με επισκεφθούν αρκετά παιδιά στο διαιτολογικό μου γραφείο.

Βλέπετε οι σπουδές και τα αρκετά χρόνια στα θρανία αποτελούν σίγουρα απαραίτητα εφόδια για έναν επιστήμονα αλλά η προσωπική τριβή με τους ανθρώπους είναι τελικά αυτή που θα σου δώσει την εμπειρία που χρειάζεσαι ώστε να ξεχωρίσεις και να βοηθήσεις αποτελεσματικά τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Καθώς λοιπόν συναναστρεφόμουν με ολοένα και περισσότερα παιδάκια άρχισα να αφουγκράζομαι τις ιδιαίτερες ανάγκες τους οι οποίες πηγάζουν από την τόσο εύθραυστη ψυχολογία τους, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά που «ταλαιπωρούνται» με προσπάθειες διαχείρισης βάρους.

Για το λόγο αυτό λοιπόν διαμόρφωσα με ιδιαίτερη αγάπη μια ξεχωριστή «γωνιά» στο χώρο του γραφείου και εκεί υποδέχομαι την «ευαίσθητη» αυτή ηλικιακή ομάδα των παιδιών. Ξεφεύγοντας από το αυστηρό στυλ του γραφείου όπου το παιδί βλέπει τον διαιτολόγο σαν αυστηρό κριτή απέναντί του περνάμε σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον, καθόμαστε δίπλα δίπλα και συζητάμε περισσότερο σαν φίλοι που μαζί θα βρουν «λύσεις» και θα θέσουν μικρούς και εφικτούς στόχους κάθε φορά!

Θα χαρώ να συνεργαστούμε και μαζί!