Εβίτα Σιατίτσα

Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc

Διεύθυνση
2316 016 077 info@nutrizin.gr 698 156 0024 evitasiatitsa_diaitologos Nutrizin

Υπηρεσίες

  -  Παχυσαρκία στην παιδική ηλικία: Προγράμματα για παιδιά

Με την παιδική παχυσαρκία να έχει ανέβει ανησυχητικά τις τελευταίες δεκαετίες κρίνεται απαραίτητη η σωστή διατροφική εκπαίδευση μικρών και μεγάλων.

Για τους μικρούς μου φίλους που χρειάζονται διατροφική παρακολούθηση προκειμένου να βελτιώσουν το βάρος τους ακολουθώ μία διαφορετική προσέγγιση.

Ενασχόληση με παιδιά

Ξεκινώντας τη σταδιοδρομία μου σαν διαιτολόγος είχα την τύχη και χαρά να με επισκεφθούν αρκετά παιδιά στο διαιτολογικό μου γραφείο.

Βλέπετε οι σπουδές και τα αρκετά χρόνια στα θρανία αποτελούν σίγουρα απαραίτητα εφόδια για έναν επιστήμονα. Η προσωπική τριβή όμως με τους ανθρώπους είναι τελικά αυτή που παίξει τον καθοριστικό ρόλο. Αυτή που θα σου δώσει την εμπειρία που χρειάζεσαι ώστε να ξεχωρίσεις και να βοηθήσεις αποτελεσματικά τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Καθώς λοιπόν συναναστρεφόμουν με ολοένα και περισσότερα παιδάκια άρχισα να αφουγκράζομαι τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Οι οποίες χωρίς αμφιβολία πηγάζουν από την τόσο εύθραυστη ψυχολογία τους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά που «ταλαιπωρούνται» με αλλεπάλληλες προσπάθειες διαχείρισης βάρους.

Παιδική γωνιά

Για το λόγο αυτό λοιπόν διαμόρφωσα με ιδιαίτερη αγάπη μια ξεχωριστή «γωνιά» στο χώρο του γραφείου. Εκεί υποδέχομαι την «ευαίσθητη» αυτή ηλικιακή ομάδα των παιδιών. Ξεφεύγοντας από το αυστηρό στυλ του γραφείου όπου το παιδί βλέπει τον διαιτολόγο σαν αυστηρό κριτή απέναντί του. Περνάμε σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον. Καθόμαστε δίπλα δίπλα και συζητάμε περισσότερο σαν φίλοι που μαζί θα βρουν «λύσεις» και θα θέσουν μικρούς και εφικτούς στόχους κάθε φορά!

Θα χαρώ να συνεργαστούμε και μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ να σας γνωρίσω και να συνεργαστούμε!