Εβίτα Σιατίτσα

Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc

Διεύθυνση
2316 016 077 info@nutrizin.gr 698 156 0024 evitasiatitsa_diaitologos Nutrizin
Insagram

Nutriζην Blog

  -  Nutriζην Blog (Page 3)

Η αγαύη είναι ένα αιωνόβιο φυτό που το συναντάμε στις ζεστές και άνυδρες περιοχές του Μεξικού και των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Η αγαύη χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στο Μεξικό για την παραγωγή του εθνικού τους ποτού, τη γνωστή μας τεκίλα. Πέραν αυτού όμως από την αγαύη παίρνουμε και το νέκταρ της, γνωστό

Είμαι σίγουρη ότι στους περισσότερους από εσάς θα έχει φτάσει στα αυτιά σας η λέξη «κρυολιπόλυση». Κάποια γνωστή σας, ή η γνωστή της γνωστής δοκίμασε την νέα αυτή μέθοδο και όλο και κάποιο σχόλιο και συζήτηση γύρω από αυτή θα έχετε ακούσει…ακόμη και τυχαία! Διαβάστε το άρθρο μας στο portal του Mednutrition: https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/diaita/16027-kryolipolysi-kai-adynatisma-ti-lene-oi-eidikoi

Φράουλα!!! Καλοκαίρι, ήλιος, δροσερό σνακ, γλυκιά γεύση, απόλαυση…δεν ξέρω για εσάς αλλά αν με ρωτούσαν τι μου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τη λέξη «φράουλα» αυτές οι λέξεις θα το περιέγραφαν αρκετά καλά νομίζω! Δεν θα αρνηθώ βέβαια ότι έχοντας την ιδιότητα της διαιτολόγου μοιραία το μυαλό μου θα πήγαινε και σε

Το ηλεκτρονικό εμπόριο, γνωστό παγκοσμίως ως e-commerce έχει πραγματικά μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουν οι καταναλωτές και έχει αυξήσει κατακόρυφα τις επιλογές τους. Μέχρι το 2021, το ηλεκτρονικό εμπόριο αναμένεται να αντιπροσωπεύει πάνω από το 15% των συνολικών παγκόσμιων λιανικών πωλήσεων. Όπως όμως συμβαίνει πάντα σε κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας

Γαστρίτιδα είναι μια κατάσταση στην οποία το στομαχικό τοίχωμα φλεγμαίνει. Σε κατάσταση φλεγμονής παράγεται λιγότερο υδροχλωρικό οξύ και ένζυμα, αλλά και λιγότερη βλέννα, οπότε ο στόμαχος δεν προστατεύεται επαρκώς από τη διαβρωτική δράση των οξέων. Ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγονται και ποια μπορεί να βοηθήσουν; Διαβάστε το άρθρο μας στο portal του